Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mark-as-favorite-star​  5/5 i anmeldelser

agreement​  Medlem af garantiordning

leaf​  Vi har miljømærket maling

Skal du bruge en kvalitetsbevidst maler? 

Udførelse af slidstærkt epoxygulv og entreprisearbejde​

​Hos vores malerfirma nær Horsens kan vi indgå i forskelligt entreprisearbejde, som giver os muligheder for at varetage flere forskellige opgaver. Vi drager her særligt nytte af, at vi har mange års erfaring inden for branchen, og i løbet af årene også har opbygget gode samarbejdsrelationer med dygtige samarbejdspartnere. 

Det betyder, at vi fortsat også i entreprisearbejde kan leverer kvalitetsarbejde gennem brug af dygtige kollegaer. Vi er specialiseret inden for epoxygulve, der er et særligt slidstærkt gulv, som kan male din garage eller hjem. Ud over styrken, og at det er nemt at holde, findes epoxygulv også i mange forskellige farver, så du kan få et gulv i stort set præcis den kulør, du ønsker dig.

Interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan indgå i entreprisearbejde, så lad os tage en snak for at fastlægge, hvordan vi præcis kan hjælpe i forhold til dit projekt.

Hvad koster epoxygulv?

Prisen på epoxygulv varierer alt efter materialevalg, samt størrelsen på opgaven. Vi giver gerne et bud på en pris.

Epoxygulve er meget slidstærke og rengøringsvenlige, hvilket skyldes en maling med en sammensætning af epoxyharpiks og en hærder. Hos Vestbirk Malerforretning kan vi male med denne type maling, og for at du er garanteret flotte epoxygulve er det bedst det udføres af professionelle som os.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om vpres priser på entreprisearbejde eller maling af epoxygulve. Du kan ringe til os på telefon 20 21 15 49 eller sende os en e-mail på info@vestbirkmaler.dk.​

✰✰✰✰✰

Vi er vurderet​ 5/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​