Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mark-as-favorite-star​  5/5 i anmeldelser

agreement​  Medlem af garantiordning

leaf​  Vi har miljømærket maling

Skal du bruge en kvalitetsbevidst maler? 

Maling af døre og vinduer i Horsens, Aarhus og Skanderborg

​Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi maling af vinduer og døre i lejligheder, huse og andre ejendomme. Vi kommer primært i området omkring Horsens, Ry, Odder og Skanderborg.

Vi tilbyder totalafrensning ved maling af døre & vinduer

Vi tilbyder indvendig og udvendig maling af døre og vinduer. Vi tilbyder i samme forbindelse at lave en totalafrensning af døre og vinduer samt opbygning af en ny bund, således at malingen kan fremstå flot i mange år, før det bliver nødvendigt med nyt malerarbejde.

Korrekt klargøring og veludført bundbehandling er ganske afgørende for at få et flot resultat ved maling af døre og vinduer. I visse tilfælde er det nok med en lettere maling af døre og vinduer, især hvis farven blot skal ændres. Du kan til- og fravælge maling af karme, falser, paneler og kanter.

Ved maling af døre og vinduer sikrer vi mindst mulig gene

Vi gør i det hele taget meget ud af, at du oplever mindst mulig ulempe, når vi udfører maleropgaver. Vi maler gerne dørene på stedet og vi bruger hverken terpentin eller giftig maling. Vi benytter derimod miljømærket maling, og vi anbefaler Beck & Jørgensen til maling af vinduer og døre.

Få vejledning omkring maling af døre og vinduer

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til maling af døre og vinduer. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der er den optimale løsning. Her står vi selvfølgelig til rådighed. Vi kommer gerne med gode råd til, hvad der er den bedste løsning for dig ved maling af døre og vinduer.

Vi kan komme til dig og vurdere standen på malingen på dine døre og vinduer. Efter besigtigelse kan vi komme med råd og vejledning til, om den gamle maling blot kan males over, eller om der er behov for en totalrensning og opbygning af en ny bund.

Vi sørger for at finde frem til den løsning, der passer til dit behov og ikke mindst dit budget. Maling af døre og vinduer behøver derfor ikke være besværligt, når du skal finde frem til den ideelle løsning. Vi står klar med gode råd, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Derudover eksekverer vi også efter aftale.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mester kommer selv ud, når du benytter vores service. Ring på telefon 20 21 15 49, eller skriv til os på info@vestbirkmaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af døre og vinduer samt eventuelt afrensning.​

✰✰✰✰✰

Vi er vurderet​ 5/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​