Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mark-as-favorite-star​  5/5 i anmeldelser

agreement​  Medlem af garantiordning

leaf​  Vi har miljømærket maling

Skal du bruge en kvalitetsbevidst maler? 

Maling af facade udføres for private og erhverv

Istandsættelse og maling af facade

Facaden er noget af det første, som man ser på en bygning. Det gælder, uanset om det er et parcelhus, en institution eller en erhvervsbygning. Derfor kan det altid godt betale sig at sørge for, at facaden altid ser pæn og indbydende ud. Det er dog ikke kun på grund af det flotte resultat, istandsættelse og maling af facade betaler sig. Det skyldes også, at facaden sammen med taget er husets primære værn mod vind og vejr, og derfor er det vigtigt at passe godt på den.

Hos Vestbirk Malerforretning står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp til at få istandsat og malet din facade. Vi tilbyder maling af facade for både private husejere såvel som en række forskellige former for erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Horsens, Gedved, Skanderborg og Ry, men vi kører også gerne ud til projekter i andre omkringliggende områder. 

Vi sikrer dig et flot og holdbart resultat

Når du vælger at lade os stå for arbejdet i forbindelse med maling af facade, så kan du altid forvente, at du får et både flot og ikke mindst holdbart resultat. Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, og der vil altid være en malermester med ude på opgaven.

Vi er desuden medlem af Danske Malermestre, hvilket betyder, at du også er omfattet af garantiordningen, når du vælger at lade os udføre din opgave.

Vi benytter os af miljømærket facademaling

Vi benytter os af miljømærket maling til vores arbejde, og det gælder, uanset om du har brug for vores hjælp i forbindelse med indvendig eller udvendig maling af hus.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave. Vi tilbyder maling af facade til skarpe priser, og vi sikrer dig et både flot og langtidsholdbart resultat.

✰✰✰✰✰

Vi er vurderet​ 5/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​