Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mark-as-favorite-star​  5/5 i anmeldelser

agreement​  Medlem af garantiordning

leaf​  Vi har miljømærket maling

Skal du bruge en kvalitetsbevidst maler? 

Maling af loft med rulle eller med sprøjtepistol

Er det blevet tid til maling af loft? Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi alle former for malerarbejde, herunder maling af loft. Vi kan male med rulle, men vores speciale er at male med sprøjtepistol. Det medfører en besparelse på minimum 25 procent på malingen. Vi arbejder for private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Ry og Hørning.

Billigere at benytte sprøjtepistol ved maling af loft

Vi maler lofter med enten rulle eller sprøjtepistol. Der er behov for minimum 25 procent mindre maling, når vi benytter sprøjtepistol til maling af loft. Dog skal rummet være helt tomt, og det er bedst, hvis væggene også skal males.

Lofter skal ikke males lige så hyppigt som vægge, men når de skal males, sker det typisk i forbindelse med maling af vægge. Derfor er sprøjtemaling af lofter normalt den bedste og billigste metode. Det er med andre ord den mest effektive metode, når hele rummet skal males.​

Sprøjtemaling kan ske på gipsplader, kalket loft og ludbehandlet træ med videre. Det afgørende er det forbedrende arbejde med at fjerne skaller, at spartle huller og måske at opsætte filt. Vi kan sprøjte lofter i alle rum lige fra et badeværelse til en dagligstue.

Du bestemmer selv farve, nuance og glans, men vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder. Den typiske farve er hvid, men glansen kan variere. Du kan for eksempel vælge en refleksfri maling, men der er også andre muligheder, selvom du ønsker et traditionelt hvidt loft.

Mange års erfaring er din garanti for flotte lofter

Malermester har mere end 30 års erfaring i branchen, og det er din garanti for et godt håndværk. Derudover er vi medlem af Danske Malermestre. Det er en ekstra garanti for et ordentligt arbejde. Mester kommer naturligvis med ud på alle maleropgaver.

Vi lægger altid vægt på at levere et godt håndværk, der holder sig flot i mange år. Derfor lægger vi også vægt på at lave et grundigt forarbejde.

Vi tager både små og store opgaver, og vi samarbejde med en række andre malerfirmaer om de større maleropgaver. Dermed kan du altid være sikker på, at vi leverer et flot og professionelt arbejde.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på malerarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få en snak om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for maling af loft og eventuelt for maling af væg.

Du kan ringe til os på telefon 20 21 15 49 for at aftale det videre forløb. Eller du kan vælge at skrive til os på e-mail info@vestbirkmaler.dk​.​

✰✰✰✰✰

Vi er vurderet​ 5/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​