Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mark-as-favorite-star​  5/5 i anmeldelser

agreement​  Medlem af garantiordning

leaf​  Vi har miljømærket maling

Skal du bruge en kvalitetsbevidst maler? 

Tapetsering og afdampning af erfarent malerfirma

Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi tapetsering, spartling samt afdampning af tapet. Vi udfører tapetsering for private og erhverv i hele området nær Horsens, Skanderborg og Aarhus samt mange andre steder. Dertil kommer, at mester altid selv kommer med ud. Vi udfører tapetsering på alt lige fra væg og loft til avancerede skråvægge.

Vi kan afdampe det gamle tapet, men vi kan også udleje maskiner, hvis du gerne selv vil stå for afdampningen. Derefter kan vi spartle og slibe, hvis du ønsker det. Vi tilbyder naturligvis rådgivning og vejledning i forbindelse med dette.

Hvad koster en tapetsering?

Vores priser på tapetsering og afdampning varierer alt efter omfanget af opgaven samt valg af materialer. Vi prøver dog altid så vidt muligt, at finde en pris, der passer til dig og dit budget.

Vi ved, at ordentlig klargøring og grundig bundbehandling er altafgørende for en flot tapetsering. Derfor er dette noget, vi altid gør meget ud af. Dertil kommer, at vi har koblet en støvsuger til vores slibemaskiner, så der ikke bliver snavset og fuldt af støv, når vi sliber.

Kontakt os for at få en billig pris på din opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din maler- eller tapetseringsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder alle former for tapetsering som eksempelvis mønstret tapet, savsmuldstapet (Rutex), filt eller glasvæv. Alternativt kan vi tilbyde ”vandskuringsmaling” og strygepuds, som giver et råt look.

Ring til os for at høre mere på telefon 20 21 15 49 eller send os en e-mail på info@vestbirkmaler.dk.

✰✰✰✰✰

Vi er vurderet​ 5/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​