Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mark-as-favorite-star​  5/5 i anmeldelser

agreement​  Medlem af garantiordning

leaf​  Vi har miljømærket maling

Skal du bruge en kvalitetsbevidst maler? 

Vi udfører at stort udvalg af opgaver

Hos Vestbirk Malerforretning er vi et sundt foretagende med mange års erfaring inden for alle typer af malerarbejde i blandt andet i Horsens samt Aarhus og Skanderborg. Ingen opgaver er for store, og ingen for små. Vi udfører alt lige fra opsætning af væv til malerarbejde på facader​.


Vi udfører blandt andet malerarbejde og lignende i forhold til:

Ved malerarbejde kan vi afdampe dit gamle tapet. Derefter kan vi spartle og slibe, hvis du ønsker det. Ordentlig klargøring og grundig bundbehandling er altid altafgørende for et pænt malerarbejde. Vi bruger naturligvis støvsuger i vores slibemaskiner, så der ikke bliver snavset.

Vi sikrer mindst mulig gene og ulempe ved malerarbejde

Vi gør med andre ord meget ud af, at du oplever mindst mulig gene og ulempe, når vi udfører malerarbejde. Derfor bruger vi naturligvis ikke terpentin og giftig maling, men vi benytter gerne miljømærket maling ved malerarbejder. Vi anbefaler fortrinsvis Flügger og +Plus Malergrossisten til maling. Dertil kommer, at mester selv kommer med ud.

Du bestemmer selv, hvad vi skal stå for ved malerarbejde hos dig. Du kan vælge at gøre visse dele selv, eller du kan vælge, at vi skal ordne det hele. Du kan også gøre det hele selv, men så købe og leje materialer af os.

Kontakt os på telefon 20 21 15 49 eller på e-mail info@vestbirkmaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på godt og grundigt malerarbejde.​

✰✰✰✰✰

Vi er vurderet​ 5/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Facebook

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​