Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-mark​  Flot og holdbart resultat

check-mark​  Medlem af garantiordning

check-mark​  Vi har miljømærket maling

Spartling og bundbehandling af vægge og lofter​

Hos Vestbirk Malerforretning tilbyder vi alle former for spartling og bundbehandling af blandt andet vægge og lofter i blandt andet Horsens samt omkring Aarhus og Skanderborg. 

Vi både maler og tapetserer, men du kan vælge, at vi kun skal tage os af din spartling. Derved kan du gøre resten selv, men stadig være sikker på, at der er foretaget en professionel bundbehandling.

Vi bruger kun de bedste produkter til spartling

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med spartling, således du vælger de bedste produkter. Vi sælger i den forbindelse gode og professionelle produkter til spartling. Det er med andre ord altid vigtigt for os, når du skal have udført spartling, uagtet om du selv spartler, maler og tapetserer, at bundbehandlingen bliver udført korrekt.​

Ordentlig klargøring og grundig bundbehandling er altafgørende i forhold til det samlede resultat. Derfor er en professionel spartling væsentlig forud for al opsætning af tapet og malerarbejde. Men sikkerhed, sundhed og renhed er også vigtigt, og derfor har vi naturligvis koblet en støvsuger til vores slibemaskiner. Desuden bruger vi ikke terpentin og giftig maling, men vi bruger kun miljømærket maling, når vi maler.​

Udover spartling kan vi fjerne det gamle tapet​

Forud for spartling kan vi desuden fjerne gammelt tapet og gammel maling, hvis du ikke ønsker at gøre det selv. Det kan være et større arbejde især i ældre boliger, hvor der måske er lagt mange lag oven på hinanden.

Kontakt os på telefon 20 21 15 49, eller skriv til vores e-mail på info@vestbirkmaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​

Vestbirk Malerforretning ApS
Søvejen 26
8752 Østbirk