Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld gerne op formularen så kontakter vi  

dig hurtigst muligt

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

check-mark​  Flot og holdbart resultat

check-mark​  Medlem af garantiordning

check-mark​  Vi har miljømærket maling

Tapetsering og afdampning af erfarent malerfirma

Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi afdampning af tapet, spartling og tapetsering i blandt andet Horsens samt omkring Aarhus og Skanderborg. Vi laver naturligvis tapetsering for private boligejere og virksomheder. Dertil kommer, at mester altid kommer med ud.

Du kan selv afdampe tapet før vi udfører tapetsering

Vi kan afdampe det gamle tapet, men vi kan også udleje maskiner, hvis du selv vil stå for afdampning. Derefter kan vi spartle og slibe, hvis du ønsker det.

Ordentlig klargøring og grundig bundbehandling er i det hele taget altafgørende for en flot tapetsering. Dertil kommer, at vi har koblet en støvsuger til vores slibemaskiner, så der ikke bliver snavset og fuldt af støv, når vi sliber.

​​​Du bestemmer selv, om vi skal stå for afdampning, spartelarbejde og tapetsering samt eventuelt malerarbejde. Du kan vælge at gøre noget af det selv, eller du kan vælge, at vi skal varetage det hele. Du kan også gøre det hele selv, men hvor du køber og lejer materialer af os, udover vi naturligvis både råder og vejleder.

Du kan få tapetsering med mønstre, savsmuld, filt og væv

Vi tilbyder alle former for tapetsering som for eksempel mønstret tapet, savsmuldstapet (Rutex), filt eller glasvæv. Alternativt kan vi tilbyde "vandskuringsmaling" og strygepuds, som giver et råt look. Efterfølgende kan vi male dit tapet, hvis du ønsker det.

Kontakt os på telefon 20 21 15 49 eller på vores e-mail, som er info@vestbirkmaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08:00 - 16:00​

​08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 16:00​

08:00 - 14:00​

10:00 - 14:00​

Vestbirk Malerforretning ApS

Søvejen 26

​8752 Østbirk

​​Telefon: 20 21 15 49

​Mail: info@vestbirkmaler.dk 

​CVR: 27690726​​

Vestbirk Malerforretning ApS
Søvejen 26
8752 Østbirk